6/3/12

* Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Βλαντιμίρ Πούτιν * Συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ *"Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης" Ι.Ι. Μάγερ


06/03/2012

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας απέστειλε σήμερα συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Βλαντιμίρ Πούτιν για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.



Στην επιστολή του, ο Πρόεδρος Χριστόφιας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με την ευκαιρία της εκλογής σας στο αξίωμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια, καθώς και τις θερμές ευχές του κυπριακού λαού προς τον φίλο ρωσικό λαό για ευημερία και πρόοδο.

Προσβλέπουμε στην περαιτέρω ενίσχυση των ήδη φιλικότατων σχέσεων ανάμεσα στους δύο λαούς μας, οι οποίοι μοιράζονται κοινές πολιτιστικές και πνευματικές παραδόσεις.

Σας διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι για τη διεύρυνση και την εμβάθυνση της συνεργασίας μας σε διεθνή θέματα και σε όλο το φάσμα των διμερών μας σχέσεων, καθώς και την αναβάθμιση των σχέσεων ΕΕ-Ρωσίας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το δεύτερο εξάμηνο του 2012.

Επιθυμώ, με την ευκαιρία αυτή, να εκφράσω και πάλιν τις θερμότατες ευχαριστίες και τη βαθύτατη εκτίμησή μας για την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της Ρωσίας έναντι της Κύπρου και του λαού μας, ειδικότερα στην προσπάθειά μας για λύση του κυπριακού προβλήματος, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας και ευόδωση των στόχων σας στα υψηλά καθήκοντα που θα αναλάβετε».