29/2/12

Υπογράφηκε η Σύμβαση για τη Διαχείριση του Συνεδριακού Χώρου για τους σκοπούς της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ

29/02/2012





Υπογράφτηκε σήμερα, στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, η Σύμβαση για τη Διαχείριση του Συνεδριακού Χώρου για τους σκοπούς της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2012.

Τη Σύμβαση υπέγραψαν εκ μέρους της Κυβέρνησης ο Διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων ΄Εργων κ. Αλέκος Μιχαηλίδης, και εκ μέρους της Εταιρείας IMH G.S.C. LTD - PHC Franchised Restaurants Public Ltd Joint Venture o κ. Γιώργος Μιχαήλ, στην παρουσία του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Ευθύμιου Φλουρέντζου.

Το ύψος της Σύμβασης ανέρχεται στα €3.487.199,- + Φ.Π.Α.

Η διάρκεια εκτέλεσης της Σύμβασης ανέρχεται σε 11 μήνες. Άρχεται από 1/3/2012 και περατώνεται στις 31/1/2013.

Οι εργασίες που περιλαμβάνονται στη Σύμβαση εστιάζονται σε τρεις βασικούς άξονες:

1) Άρτια οργάνωση των χώρων και λειτουργία του εξοπλισμού (ηλεκτρομηχανολογικού, συνεδριακού, μεταφραστικού κ.α.) για διεκπεραίωση όλων των δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας κατά την περίοδο 03/2012-1/2013, στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου και του Κέντρου Τύπου.

2) Την παροχή υψηλής ποιότητας επισιτιστικών υπηρεσιών οι οποίες θα αντικατοπτρίζουν υψηλό επίπεδο φιλοξενίας και επαγγελματικότητας και θα προβάλουν την ταυτότητα και εικόνα της Κύπρου δίδοντας το άρωμα των διαφόρων εποχών κατά τη διάρκεια του εξαμήνου της Προεδρίας.


3) Τη διασφάλιση ενός απόλυτα καθαρού και υγιεινού χώρου εργασίας, με ανάλογη διακόσμηση φυτών και λουλουδιών.

Στην υπογραφή της Σύμβασης παρέστησαν η προϊσταμένη της Γραμματείας της Κυπριακής Προεδρίας κα Εμμανουέλα Λαμπριανίδη και υπηρεσιακοί λειτουργοί.