23/3/11

ο κ. Στεφάνου είπε: «Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα περιέχονται σε δημοσιεύματα που παραπέμπουν στο Wikileaks και αναφέρονται σε δήθεν εκτιμήσεις για τις σχέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού.

Αποκυήματα φαντασίας αποκάλεσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και που παραπέμπουν στο Wikileaks, αναφορικά με τις σχέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Εξωτερικών. Σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Στεφάνου είπε: 



«Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα περιέχονται σε δημοσιεύματα που παραπέμπουν στο Wikileaks και αναφέρονται σε δήθεν εκτιμήσεις για τις σχέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού. Είναι αποκυήματα φαντασίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ποτέ δεν είχε συνάντηση ούτε και συνομιλία με την κα Πωλίνα Λάμψα, η οποία φέρεται να είχε προβεί σε αυτές τις αναφορές». Ερωτηθείς αν κρύβεται κάποια σκοπιμότητα πίσω από αυτά τα δημοσιεύματα, ο κ. Στεφάνου είπε: «Δεν μπορώ να ξέρω αν υπήρχε ή όχι σκοπιμότητα, μπορεί και να υπήρχε, αλλά το σημαντικό είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα, που δεν είναι θέμα, είναι αποκύημα φαντασίας». -23.03.2011