24/11/11

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέστειλε συγχαρητήρια μηνύματα στον Πρόεδρο του Δ.Σ. και στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ

24/11/2011

Τα θερμά του συγχαρητήρια εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, σε μηνύματα που απέστειλε σήμερα προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ κ. Φοίβο Ερωτοκρίτου και τον προπονητή της ομάδας κ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους «16» του Champions League, χαρακτηρίζοντας ως ιστορική την επιτυχία της ομάδας.



Στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον κ. Ερωτοκρίτου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει: «Με την ευκαιρία της πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ στους ‘16’ του Champions League σας εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια. Στο πρόσωπό σας συγχαίρω τον προπονητή, τους τεχνικούς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που με τη διάκριση αυτή κάνουν σήμερα περήφανο τον κάθε ένα από εμάς.

Πρόκειται για μια ιστορική αθλητική διάκριση για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο και τον συνολικό μας αθλητισμό, γενικότερα. Μια διάκριση που καθιστά τον ΑΠΟΕΛ πρεσβευτή του τόπου μας στο εξωτερικό.

Εύχομαι ολόψυχα ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Επίσης, στο μήνυμά του προς τον κ. Γιοβάνοβιτς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει: «Σας εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ‘16’ του Champions League. Συγχαίρω τον 'αρχιτέκτονα' αυτής της ιστορικής αθλητικής επιτυχίας που προβάλλει την Κύπρο και το κυπριακό ποδόσφαιρο διεθνώς και μας γεμίζει με περηφάνια.

Με τη διάκριση αυτή επιβεβαιώνεται, για μια ακόμη φορά, το μεγάλο σας ταλέντο, η άρτια προπονητική σας κατάρτιση, αλλά και το αθλητικό σας ήθος.

Σάς εύχομαι ολόψυχα ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».