24/11/11

Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τον ΑΠΟΕΛ

24/11/2011

Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τον ανεπανάληπτο θρίαμβό του εξέφρασε σήμερα η Κυβέρνηση δια του Εκπροσώπου της κ. Στέφανου Στεφάνου.



Σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι «θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας για τον ανεπανάληπτο θρίαμβο του ΑΠΟΕΛ που κατάφερε να προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που είναι το Champions League.

Αυτή η επιτυχία του ΑΠΟΕΛ είναι αποτέλεσμα σκληρής και συλλογικής προσπάθειας και εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας προς όλους τους συντελεστές.

Θέλω να ενημερώσω ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας έχει, ήδη, αποστείλει συγχαρητήρια επιστολή τόσο στον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ κ. Φοίβο Ερωτοκρίτου όσο και στον αρχιτέκτονα της μεγάλης επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ, τον προπονητή της ομάδας κ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μεταφέροντας τα συγχαρητήρια του στον ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στους ‘16’ του Champions League.

Να ευχηθούμε καλή συνέχεια και νέες μεγάλες επιτυχίες στον ΑΠΟΕΛ, που είναι επιτυχίες για το κυπριακό ποδόσφαιρο και, γενικότερα, για τον κυπριακό αθλητισμό».