24/3/11

Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

24/03/2011
Με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας απέστειλε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Γιώργο Παπανδρέου:



«Με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή και εγκάρδια συγχαρητήρια εκ μέρους του κυπριακού λαού, της Κυβέρνησης και εμού προσωπικά.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να επαναβεβαιώσω τη βαθιά εκτίμηση και ευγνωμοσύνη μας για τη διαχρονική και ανεκτίμητη προσφορά και συμπαράσταση της Ελληνικής Κυβέρνησης καθώς και του ελληνικού λαού στις προσπάθειες μας για εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του κυπριακού προβλήματος, η οποία θα αποτελεί την πραγματική απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

Είμαι πεπεισμένος ότι η άριστη συνεργασία μεταξύ των Κυβερνήσεων μας σε όλα τα επίπεδα θα συνεχιστεί, δίνοντας καθοριστική ώθηση στην επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Παρακαλώ δεχθείτε τη διαβεβαίωση της ιδιαίτερης μου εκτίμησης καθώς και τις προσωπικές μου ευχές για υγεία και κάθε επιτυχία στο βαρυσήμαντο και δύσκολο έργο που επιτελείτε.»