13/8/10

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας συνεχάρη Κύπριους σκοπευτές που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής στο Μόναχο

13/08/2010

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας σε σημερινή επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου κ. Δημήτρη Λόρδο και τους αθλητές Γιώργο Αχιλλέως, Αντώνη Ανδρέου, Κυριάκο Χριστοφόρου και Γιώργο Καζάκο της Εθνικής Ομάδας Σκοποβολής που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μόναχο, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για τις επιτυχίες που χάρισαν στην Κύπρο



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει συγκεκριμένα ότι οι επιτυχίες του χρυσού μεταλλίου στο ομαδικό αγώνισμα του σκητ όσο και οι επιτυχίες σε ατομικό επίπεδο, του Γιώργου Αχιλλέως που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και του Αντώνη Ανδρέου που κατέλαβε την τέταρτη θέση στο σκήτ, αλλά και του Γιώργου Καζάκου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των εφήβων, αποδεικνύουν ακόμη μια φορά ότι ο κυπριακός αθλητισμός και οι Κύπριοι αθλητές έχουν τις δυνατότητες να σταθούν επάξια και να πρωταγωνιστήσουν στο υψηλότατο επίπεδο.

Επιβεβαιώνουν, επίσης, το γεγονός, αναφέρεται, ότι η Κυπριακή Σκοποβολή εκπροσωπεί επάξια και προβάλλει την πατρίδα μας, συνεχίζοντας την παράδοση των διακρίσεων που δημιούργησε και κτίζοντας ένα ακόμη πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

Τέλος, ο Πρόεδρος Χριστόφιας ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους αθλητές, στις μελλοντικές τους υποχρεώσεις.