24/2/10

*H Κυβέρνηση χαιρετίζει την απόφαση του ΔΗΚΟ για συνέχιση της συγκυβέρνησης *


H Κυβέρνηση χαιρετίζει την απόφαση του ΔΗΚΟ για συνέχιση της συγκυβέρνησης Η Κυβέρνηση, δια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου χαιρέτισε τηνα απόφαση την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος για συνέχιση της συμμετοχής του κόμματος στην Κυβέρνηση.



Σε δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου, κατά την καθιερωμένη ενημ'ερωση των δημοσιογράφων ανέφερε ότι η απόφαση αυτή μας ικανοποιεί, γιατί και εμείς είμαστε ταγμένοι υπέρ της συνέχισης της συνεργασίας.
Απευθύνουμε θερμό χαιρετισμό προς τα στελέχη, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ και τους μεταφέρουμε την εκτίμησή μας, πρόσθεσε. Θέλουμε να υπογραμμίσουμε πως σε ό,τι αφορά στο δικό μας μερίδιο ευθύνης, θα πράξουμε κάθε τι το δυνατόν για να βελτιωθεί και να ενισχυθεί η κυβερνητική συνεργασία για το καλό της κοινωνίας και της πατρίδας μας, συνέχισε.
Η ενίσχυση της συνεργασίας περνά μέσα από την τακτικότερη επαφή, τη συζήτηση, τη διαβούλευση και την επίδειξη αμοιβαίου σεβασμού ανάμεσα στους συντελεστές της συνεργασίας. Περνά μέσα από το διάλογο και τη συμμετοχή στη διαμόρφωση πολιτικών, πρόσθεσε.
Εμείς, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την παραπέρα ανάπτυξη του διαλόγου, της καθημερινής επαφής και της διαβούλευσης τόσο στο Κυπριακό όσο και στα θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, με τα κόμματα που συμμετέχουν στην Κυβέρνηση – και ασφαλώς με το ΔΗΚΟ - έτσι ώστε η συνεργασία να είναι δημιουργική και παραγωγική, υπογράμμισε.-24.2.2010