15/9/17

Επαφές Υπουργού Μεταφορών με σημαντικούς παράγοντες της ναυτιλίας κατά τη Διεθνή Εβδομάδα Ναυτιλίας Λονδίνο 2017

Επαφές Υπουργού Μεταφορών με σημαντικούς παράγοντες της ναυτιλίας κατά τη Διεθνή Εβδομάδα Ναυτιλίας Λονδίνο 2017

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης, μετά από πρόσκληση του Βρετανού Υπουργού αρμόδιου για θέματα Ναυτιλίας κ. John Hayes και στο πλαίσιο της Διεθνούς Εβδομάδας Ναυτιλίας Λονδίνο 2017, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λονδίνο μεταξύ 12 και 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Λονδίνο ο κ. Δημητριάδης πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της βρετανικής κυβέρνησης, καθώς και με εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της παγκόσμιας ναυτιλίας και των μεταφορών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητριάδης είχε συναντήσεις με τον Βρετανό Υπουργό αρμόδιο για θέματα Ναυτιλίας κ. John Hayes, τον Βρετανό Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα αερομεταφορών Lord Callanan, τον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού κ. Kitack Lim, καθώς και με τον Υπουργό αρμόδιο για θέματα Ναυτιλίας της Μάλτας Dr. Ian Borg.

Στις συναντήσεις που είχε με τους εκπροσώπους της Βρετανικής Κυβέρνησης ο κ. Δημητριάδης συζήτησε διάφορα θέματα που αφορούν στη συνεργασία των δύο κρατών στις μεταφορές και αντάλλαξε απόψεις για περαιτέρω δράσεις.
____________