28/3/17

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας





Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού δρ. Κώστας Καδής συνάντησε σήμερα τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Γιώργο Βασιλειάδη. Ο Υφυπουργός, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη, επισκέπτεται την Κύπρο για την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Αθλητικής Συνεργασίας με τον ΚΟΑ και διαβουλεύσεις για από κοινού διαχείριση σημαντικών ζητημάτων στον αθλητισμό.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, καλωσορίζοντας τον Υφυπουργό, χαιρέτισε την υπογραφή του εμπλουτισμένου Πρωτοκόλλου Αθλητικής Συνεργασίας και ανέφερε ότι θα συμβάλει στην περαιτέρω προώθηση της ήδη στενής συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας.

«Στόχος μας, τόνισε ο κ. Καδής, είναι να ενισχύσουμε περισσότερο τη συνεργασία αυτή, ανταλλάζοντας εμπειρίες και καλές πρακτικές για τα ζητήματα που απασχολούν τον αθλητισμό προς αμοιβαίο όφελος».

Ο κ. Βασιλειάδης σημείωσε τη σημασία της κοινής προσπάθειας για αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι δύο χώρες στον τομέα του αθλητισμού.