24/5/16

Εργασίες κλαδεύματος στη Λεωφόρο Λεμεσού

Εργασίες κλαδεύματος στη Λεωφόρο Λεμεσού




Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, τις Κυριακές 29 Μαΐου, 5 Ιουνίου και 12 Ιουνίου, από τις 7 π.μ. μέχρι τις 1 μ.μ., θα διεξάγονται εργασίες κλαδέματος στα πεζοδρόμια και στη κεντρική νησίδα της Λεωφόρου Λεμεσού, από τα φώτα τροχαίας Καλησπέρα μέχρι τα φώτα τροχαίας με την οδό Αρμενίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, από τον Δήμο Στροβόλου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά αναλόγως η μία λωρίδα της Λεωφόρου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα που θα παραμένει ανοικτή.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.