20/5/16

Ο Πρόεδρος της Βουλής κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το παρών τους στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής

Ο Πρόεδρος της Βουλής κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το παρών τους
 στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου προέβη σήμερα σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα ο κ. Ομήρου είπε: «ΟιΒουλευτικές Εκλογές της ερχόμενης Κυριακής αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για τους πολίτες στο πλαίσιο της συμμετοχικής δημοκρατίας.
Με τη συμμετοχή τους οι πολίτεςμπορούν να αποφασίσουν για τους εκπροσώπους τους στη νέα Βουλή και να διαμορφώσουν καθοριστικά τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν.
Η αποχή και η αποστασιοποίηση από τησυμμετοχική δημοκρατία δεν θεραπεύουν τα φαινόμενα παθογένειας της πολιτικής ζωής, αντίθετα τα επιτείνουν και τα διαιωνίζουν.
Ως Πρόεδρος της Βουλής τωνΑντιπροσώπων, κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, που αποτελεί το κατεξοχήν όργανο της λαϊκής κυριαρχίας,  καλώ τους πολίτες να δώσουν το παρών τους στην εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής. Να καθορίσουν με την ψήφο τους τη δημοκρατική πορεία της χώρας, να απορρίψουν τη διαπλοκή και τη διαφθορά στον δημόσιο βίο, να επιβάλουν τη διαφάνεια και την κοινωνική λογοδοσία και να δώσουν ισχυρό μήνυμα εμμονής του λαού μας σε λύση του μεγάλου εθνικού μας θέματος, που θα διασφαλίζει τη συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη φυσική και εθνική επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού».
Ερωτηθείς για τους στόχους του με τοτέλος της θητείας του ως Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανέφερε: «Παραμένω παρών και μάχιμος στους αγώνες του λαού και της πατρίδας».            
------------------------