5/4/16

Γραπτή δήλωση Διευθύντριας του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. ΑΚΕΛ Μαρίνας Σάββα

Γραπτή δήλωση Διευθύντριας του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. ΑΚΕΛ Μαρίνας Σάββα


Με τις αναφορές του στη μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ, ο κ. Χάσικος κατέβασε τόσο χαμηλά το επίπεδο της δημόσιας συζήτησης που δεν μπορούμε να τον ακολουθήσουμε.
Προφανώς ο Υπουργός Εσωτερικών και τα στελέχη του ΔΗΣΥ είναι οργισμένοι που δεν κατάφεραν να εμπλέξουν στελέχη του ΑΚΕΛ στην υπόθεση των ΧΥΤΥ και ΧΥΤΑ. Είναι οργισμένοι που δεν κατάφεραν να στήσουν ακόμα μια «υπόθεση Δρομολαξιάς». Γι’ αυτό επιχειρούν να αφήσουν έστω και σκιές να αιωρούνται πάνω από προηγούμενους Υπουργούς ή να απαξιώσουν τις πρόσφατες δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. ΑΚΕΛ.
Ο κ. Προδρόμου προκαλεί τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, εξαπολύοντας και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του, αν έχει στοιχεία ότι επιχείρησαν να εμπλέξουν στελέχη του ΑΚΕΛ στο σκάνδαλο των ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ, να τα καταθέσει. Καλά θα κάνει ο κ. Προδρόμου να προβληματιστεί γι’ αυτά που λέει, γιατί τα όσα δηλώνει ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.  Κάποιος πρέπει επίσης να υπενθυμίσει στον κ. Προδρόμου ότι στην περίπτωση της Δρομολαξιάς τα στοιχεία από τις ηχογραφήσεις για το πώς στήθηκε η δίκη τα άκουσε ολόκληρη η Κύπρος αλλά δεν ίδρωσε το αυτί ούτε της Κυβέρνησης του, ούτε των Υπουργών του, ούτε του κόμματος του.
Κατά τα άλλα, ο κ. Προδρόμου έχει όλη τη συμπάθεια μας, γιατί του ανατέθηκε ο ρόλος του πολιτικού τραμπούκου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Του ανατέθηκε να προσπαθήσει να ανατρέψει την ανοδική πορεία του ΑΚΕΛ το οποίο ενόψει εκλογών συσπειρώνεται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ.  Δεν θα τα καταφέρει, ας ασχοληθεί με κάτι άλλο.
05/04/2016