3/3/16

Εργασίες στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας

Εργασίες στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι την περίοδο 7-28 Μαρτίου 2016, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας, ως ακολούθως:

·    Την περίοδο 7–11 Μαρτίου 2016, μεταξύ των ωρών 08:00 - 15:00, στους ανισόπεδους κόμβους περιοχής Αεροδρομίου και Καλού Χωριού και στις δύο κατευθύνσεις.
·    Την περίοδο 15–24 Μαρτίου 2016, μεταξύ των ωρών 08:00-15:00, στους ανισόπεδους κόμβους Ξυλοφάγου, Ορμήδειας – Αυγόρου, Δεκέλειας – Ορμήδειας και Δεκέλειας – Ξυλοτύμβου - Άχνας του αυτοκινητοδρόμου Ριζοελιάς – Παραλιμνίου και στις δύο κατευθύνσεις.
·    Την περίοδο 24–28 Μαρτίου 2016, μεταξύ των ωρών 08:00-15:00, στον ανισόπεδο κόμβο της Κοφίνου του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Κοφίνου και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
____________
3 Μαρτίου, 2016