3/3/16

Η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις καταγγέλλει

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΚΕΛ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΝΕΕΣΔΥΝΑΜΕΙΣ


Εντιμο Δήμαρχο Λάρνακας
κ. Ανδρέα Λουρουτζιάτη
Λάρνακα

Λάρνακα, 3/3/2016

Κύριε Δήμαρχε,
Η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις καταγγέλλει  ότι για άλλη μια φορά σοβαρά θέματα για το μέλλον της  Πόλης αντιμετωπίζονται από τον Δήμαρχο με ανευθυνότητα, απουσία σχεδιασμού και έλλειψη οράματος.
Εμπαιγμός για άλλη μια φορά του Δημοτικού Συμβουλίου με τις συνήθεις πρακτικές αναβολών οδήγησαν σε άλλη μια αναβολή συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου για την οποία οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ενημερώθηκαν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όχι από το Δήμο Λάρνακας. Πρακτικές οι οποίες έχουν καταγγελθεί και στο παρελθόν και οι οποίες συνθέτουν μια εικόνα αποδιοργάνωσης , αδιαφάνειας  και μη χρηστής διοίκησης οι οποίες βαραίνουν αποκλειστικά το Δήμαρχο Λάρνακας.
Η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις καταγγέλλει για ακόμα μια φορά την αυθαίρετη και αντιδημοκρατική ενέργεια σας ως δήμαρχος της Λάρνακας να επαναφέρετε το θέμα της παράτασης της λειτουργίας των εγκαταστάσεων των Εταιρειών για την εξυπηρέτηση των υδρογονανθράκων, χωρίς οποιαδήποτε νέα δεδομένα.
Ζητούμε απόσυρση των θεμάτων για τα οποία υπάρχουν αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ημερομηνίας 8/2/2016 και σεβασμός σ’ αυτές.

Δημοτική Ομάδα
ΑΚΕΛ Αριστέρα – Νέες Δυνάμεις
Δήμος Λάρνακας