9/3/16

Δήλωση του μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου

Δήλωση του μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ
Στέφανου Στεφάνου

Απεργία νοσηλευτών


Η κυβέρνηση αντί να επιλύει προβλήματα -άλλωστε προεκλογικά δεσμευόταν ότι είχε λύσεις για όλα- με την ετσιθελική και αυταρχική συμπεριφορά της εκτραχύνει υφιστάμενα προβλήματα και προκαλεί καινούρια. Ειδικά στον ευαίσθητο τομέα της δημόσιας Υγείας.
Η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νοσηλευτές επιβάλλει διάλογο και συναίνεση και όχι προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις. Τέτοια ήταν η χθεσινή δήλωση του προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου σχετικά με την εργασία των νοσηλευτών.
Από την άλλη οι χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών ενισχύουν την πεποίθηση των πολιτών ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμία επαφή με τη ζοφερή πραγματικότητα που ζουν οι πολίτες. Την ώρα που χιλιάδες συμπολιτών μας ταλαιπωρούνται στα δημόσια νοσηλευτήρια, τα οποία εξαιτίας των πολιτικών λιτότητας των κυβερνώντων δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της κοινωνίας, ο κ. Γεωργιάδης αναζητά σωσίβιο σε αριθμούς και στατιστικές. Αυτό είναι ένα απτό δείγμα των προσεγγίσεων των κυβερνώντων. Τους ενδιαφέρουν οι αριθμοί και όχι οι πολίτες και οι εύλογες ανάγκες τους.

09/03/2016