17/2/16

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΣΥ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΣΥ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Αν είναι παραλογισμός η απαίτηση των Λαρνακέων να εφαρμοστεί η απόφαση των Υπουργών της Κυβέρνησης ΔΗΣΥ τότε ο παραλογισμός στον οποίο αναφέρεται στρέφεται πάνω στην Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη.
17 Φεβ. 16
Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ στο θέμα τις μετακίνησης των εγκαταστάσεων από το Λιμάνι της Λάρνακας καταφεύγει σε άκρατο λαϊκισμό. Ο κ. Νεοφύτου οφείλει επιτέλους να δεχτεί την απόφαση που λήφθηκε με δημοκρατικό τρόπο από το Δημοτικό Συμβούλιο και επιτέλους να σταματήσει να λοιδορεί την απόφαση του.
Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, στην προσπάθεια του να καλύψει την Κυβερνητική ανικανότητα να σχεδιάσει, ως έπρεπε, το λιμάνι στο Βασιλικό δεν διστάζει να κατηγορήσει τους Λαρνακείς για παραλογισμό. Και τα λέει αυτά ενώ η Επίτροπος Περιβάλλοντος της Κυβέρνησης του σε έκθεση της καταγγέλλει ότι δεν έγινε κανένας σχεδιασμός και ότι οι ανησυχίες των πολιτών είναι απόλυτα δικαιολογημένες. 
Στον άκρατο λαϊκισμό του ο κ. Νεοφύτου, παραγνωρίζει την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου του Νίκου Αναστασιάδη, η οποία ρητώς ανέφερε ότι το λιμάνι Λάρνακας δεν θα μετατραπεί σε ενεργειακό λιμάνι.
Αν είναι παραλογισμός η απαίτηση των Λαρνακέων να εφαρμοστεί η απόφαση των Υπουργών της Κυβέρνησης ΔΗΣΥ, τότε ο παραλογισμός στον οποίο αναφέρεται στρέφεται πάνω στην Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη.