4/2/16

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων


1. Οδικές εργασίες σε τμήμα της Λεωφόρος Σταυρού

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ. μέχρι τις 8 π.μ. της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Σταυρού, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ´Ιωσήφ μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Παύλου Καλλιγά στο Στρόβολο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα αυτό του δρόμου θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση από τη Λεωφόρο Στροβόλου προς Κεντρικά κτίρια Α.Η.Κ. και αντίστροφα θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Ιωσήφ Χ´Ιωσήφ και των οδών Δημοκρατίας, Αντιστάσεως, Ηρώων και Παύλου Καλλιγά.

2. Οδικές εργασίες σε τμήμα της Λεωφόρου Αθαλάσσας

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, από η ώρα 8.30 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ. της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Αθαλάσσας, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ανδρέα Αβρααμίδη μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα αυτό του δρόμου θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση από τη Λεωφόρο Λεμεσού προς τη Λεωφόρο Αθαλάσσας θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Ελλησπόντου, Δασουπόλεως και Ζαννέτου.

Η τροχαία κίνηση από Λεωφόρο Αθαλάσσας προς Λεωφόρο Λεμεσού θα διοχετεύεται διαμέσου των Λεωφόρων Ανδρέα Αβρααμίδη, Ιωσήφ Χ"Ιωσήφ και Σπύρου Κυπριανού.

3. Οδικές εργασίες σε τμήμα της Λεωφόρου Ακροπόλεως

To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. μέχρι τις 8 π.μ. της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Ακροπόλεως, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ιφιγενείας στην Ακρόπολη.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα αυτό του δρόμου θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και η κυκλοφορία από τη Λεωφόρο Νίκης προς τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ"Ιωσήφ και αντίστροφα θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Κορυτσά, Κοραή και   Λεωφόρο Αθαλάσσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www .traffic 4 cyprus. org. cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

------------------

4/2/2016