4/2/16

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

·               Συνέχεια στο αλαλούμ αντιφάσεων, παλινδρομήσεων και αποδεσμεύσεων έδωσε ο ΠτΔ για ιδιωτικοποιήσεις
·               Ενέταξε εαυτόν ανάμεσα στους αντιμεταρρυθμιστές και λαϊκιστές σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την πρόσφατη συνέντευξη του, πρόσθεσε ακόμη ένα κρίκο στο αλαλούμ των αντιφάσεων, των παλινδρομήσεων, των αποδεσμεύσεων και εντέλει του συνεχιζόμενου εμπαιγμού του λαού σε σχέση με το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων.

Με τη δήλωση του ότι παρέμεινε συνεπής στην προεκλογική του δέσμευση να μην προωθήσει την ιδιωτικοποίηση των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών, ο ΠτΔ ακούσια συμπεριέλαβε εαυτόν ανάμεσα σε εκείνους που πολύ πρόσφατα ο Υπουργός του των Οικονομικών κατηγόρησε σαν αντιμεταρρυθμιστές και λαϊκιστές.

Επειδή όμως το θέμα της προστασίας του δημόσιου πλούτου από τους Συναγερμικούς δογματισμούς και την προωθούμενη λεηλασία είναι πολύ σοβαρό και επειδή καμία αξιοπιστία δεν έχουν οι δηλώσεις των κυβερνώντων επί του ζητήματος, ως μόνη επιλογή παραμένει ο αγώνας και η πάλη για ανατροπή των συνεχιζόμενων κυβερνητικών μεθοδεύσεων. Μέρος αυτής μας της προσπάθειας παραμένει η πρόταση νόμου που καταθέσαμε με άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για άμεση αναστολή του νόμου για τις ιδιωτικοποιήσεις.

04/02/2016