21/1/16

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ: «ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ: «ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ»

Ο Πρόεδρος της Νεολαίας του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Ανδρέας Τελεβάντος, σχολιάζοντας σημερινή δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα ότι για τη FOCUS δεν θα βγάλει πόρισμα αλλά θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα της αστυνομικής έρευνας, ανέφερε:
«Ο Γενικός Εισαγγελέας δήλωσε ότι για τη FOCUS δεν θα βγάλει πόρισμα αλλά θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα της αστυνομικής έρευνας. Τελικά ο Κώστας Κληρίδης είναι Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ή προϊστάμενος της Γενικής Εισαγγελίας.
Είναι φανερή η ποντιοπιλατική στάση του Γενικού Εισαγγελέα στην υπόθεση της FOCUS και η διάθεση του να μην αγγίξει τη διαπλοκή και τη διαφθορά του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου που κατέστρεψε την Κύπρο.
Το ότι το παράνομο πολιτικό χρήμα της FOCUS κατέληξε στα ταμεία του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ δεν το αμφιβάλλει κανένας και σίγουρα το τεκμηρίωσαν και οι ανακριτές της αστυνομίας.
Οι πολίτες γνωρίζουν ότι ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ τα πήραν από τη FOCUS. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι τι πήρε η FOCUS από το ΑΚΕΛ και το ΔΗΣΥ για τα εκατομμύρια που τους έδωσε.
Το Ευρωπαϊκό Κόμμα δεν πρόκειται να ανεχτεί συγκάλυψη ή κουκούλωμα της σοβαρής υπόθεσης της FOCUS και της αδιαφανής χρηματοδότησης των κομμάτων ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ.
Είναι η ώρα να βοηθήσουμε όλοι να δημιουργηθεί κουλτούρα και θεσμικό πλαίσιο για λογοδοσία και τιμωρία όσων διεφθαρμένων έχουν εκθρέψει το θράσος, την αναποτελεσματικότητα, τη σπατάλη και την ανικανότητα του Κράτους», κατέληξε ο Πρόεδρος της Νεολαίας του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016