15/1/16

Απάντηση Γ. Λουκαΐδη στον Πρόδρομο Προδρόμου

Απάντηση Γ. Λουκαΐδη στον Πρόδρομο Προδρόμου



Όποτε η ηγεσία του Συναγερμού βρεθεί σε αδυναμία να απαντήσει στην κριτική μας και να υπερασπιστεί τις πράξεις και την πολιτική της, καταφεύγει στους γνωστούς αφορισμούς για το ΑΚΕΛ, την προηγούμενη κυβέρνηση και τον Δημήτρη Χριστόφια. Τρία χρόνια μετά, νομίζουν ότι έτσι μπορούν να καλύπτουν τις καταστροφικές επιλογές και τα λάθη της διακυβέρνησης ή του κόμματος τους.
Εμείς δεν πρόκειται να προσφύγουμε στο παρελθόν. Όχι ασφαλώς από φόβο αφού άλλων η ιστορία είναι ιστορία πολιτικής στήριξης της παρανομίας και της φασιστικής συμπεριφοράς.
Όπως άλλοι είναι που έδωσαν αφειδώλευτη πολιτική στήριξη στους καλύτερους τραπεζίτες και κεντρικό τραπεζίτη στον κόσμο, όπως τους αποκαλούσαν, κάνοντας αρχικά τους τσιλιαδόρους της  τραπεζικής ληστείας και ολοκληρώνοντας τον Μάρτιο του 2013 το καταστροφικό έργο τους.
Εμείς θα επιμείνουμε να αγωνιζόμαστε για το σήμερα και το αύριο του κυπριακού λαού με στόχο την ανάκτηση όσων έχασαν οι πολίτες και οι εργαζόμενοι αλλά και για την ανόρθωση των θεσμών που δεινοπαθούν εξαιτίας των πολιτικών των κυβερνώντων.


15/1/2016