21/1/16

Ο Πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Ελλάδας, στην Αθήνα

Ο Πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε με τους αρχηγούς
των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Ελλάδας, στην Αθήνα


Κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα, χθες Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Ομήρου και η συνοδεία του παρακάθισαν σε επίσημο γεύμα, το οποίο παρέθεσε προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης.

Το απόγευμα, ο κ. Ομήρου, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα κ. Κυριάκο Κενεβέζο, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ομήρου συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της  Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Το Ποτάμι» κ. Σταύρο Θεοδωράκη και με  τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στις συναντήσεις,  ο κ. Ομήρου ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και την κατάσταση στην οικονομία και αντάλλαξαν απόψεις για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, τα προβλήματα στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα και τις περιφερειακές εξελίξεις.