10/10/15

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού
κ. Κώστα Καδή


Δευτέρα,12/10/2015

7 μ.μ.           Θα απευθύνει χαιρετισμό στην Εμβληματική Εκδήλωση των εορτασμών για τα 50χρονα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, στο Συνεδριακό Κέντρο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί οπτικογραφημένο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και θα ακολουθήσει μουσικό-καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου και τη Χορωδία του Μουσικού Λυκείου Λευκωσίας.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση έργων τέχνης μαθητών Δημοτικής, Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Τρίτη, 13/10/2015

6 μ.μ.           Θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση-παρουσίαση την πανίδα και χλωρίδα της οροσειράς του Πενταδακτύλου, στ o κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος του ΤΕΠΑΚ, στη Λεμεσό.

Τετάρτη,, 14/10/2015

8 μ.μ.           Θα τελέσει, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, τα εγκαίνια του Θεάτρου και, ακολούθως, θα παραστεί στην τελετή μετονομασίας του σε Θέατρο «Μάριος Τόκας», στην Κοινότητα Ερήμης.
ΠΕΜΠΤΗ, 15/10/2015

10 π.μ.         Θα παραλάβει όλες τις εκδόσεις του Πολιτιστικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου για να δοθούν στα σχολεία της Κύπρου, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

8 μ.μ.           Θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή αποφοίτησης του The Limassol College , στην αίθουσα εκδηλώσεων στον χώρο των Χαρουπόμυλων Λανίτη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16/10/2015

10 π.μ.         Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση για παρουσίαση του επιτυχημένου θεσμού των Μεταλυκειακών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

6 μ.μ.           Θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή βράβευσης σχολείων για την παραγωγή ταινίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Ανάπτυξης 2015, στο Cine Studio , στη Λευκωσία.

_____________

10/10/2015