24/7/15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ ΑΚΙΝΤΖΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ ΑΚΙΝΤΖΙ

Επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη κάθε ξένος ηγέτης και αξιωματούχος που επισκέπτεται την Κυπριακή Δημοκρατία, επισκέπτεται και το ψευδοκράτος
Επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε τα κατεχόμενα και θα το πράξει ξανά για να απολαύσει παρέα με τον κ. Ακινζτί  την παράσταση “Κάτω από το φως του φεγγαριού”.
24 Ιουλ.15
Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη εργάζεται εντατικά για την αναβάθμιση του ψευδοκράτους και τη διατήρηση του «καλού κλίματος». Δεν εξηγείται διαφορετικά η πρακτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, να επιτρέπει σε κάθε ξένο ηγέτη και σε κάθε ξένο αξιωματούχο που επισκέπτεται επίσημα την Κυπριακή Δημοκρατία να μεταβαίνει στα κατεχόμενα μας εδάφη για να συναντά και τον εκπρόσωπο του ψευδοκράτους.
Τι εξυπηρετούσε η σημερινή μετάβαση της Ύπατης Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, στην κατεχόμενη Λευκωσία και η συνάντηση της με τον κ. Ακιντζί;
Επιτέλους η Κυβέρνηση Αναστασιάδη πρέπει να αντιληφθεί ότι εκλέχθηκε από τον κυπριακό λαό ως Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και οφείλει να τη διαφυλάττει, να μην την υποβαθμίζει και να μην αναβαθμίζει το κατοχικό καθεστώς.
Και ας μην ισχυριστεί και πάλι ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ότι  μεμονωμένοι ξένοι αξιωματούχοι συνάντησαν στο παρελθόν τουρκοκύπριους αξιωματούχους γιατί αυτό γινόταν μεμονωμένα, ενώ τώρα επί της διακυβέρνησης τους, έγινε κανόνας.
Και όχι μόνο.
Την Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προγραμματίζει να μεταβεί ο ίδιος στα κατεχόμενα στον Πύργο του Οθέλλου στην Αμμόχωστου για να απολαύσει παρέα με τον κ. Ακινζτί  την παράσταση “Κάτω από το φως του φεγγαριού”.