2/6/15

Χαιρετισμός Υπουργού Υγείας στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για παρουσίαση του έργου των Οδοντιατρικών Υπηρεσιών

Χαιρετισμός Υπουργού Υγείας στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για παρουσίαση του έργου των Οδοντιατρικών Υπηρεσιών


Με χαρά χαιρετίζω τη σημερινή εκδήλωση των Οδοντιατρικών Υπηρεσιών που στόχο έχει τον απολογισμό του έργου τους για το 2014.

Ο απολογισμός αποτελεί το τελικό στάδιο στον κύκλο του προγραμματισμού αλλά παράλληλα και την αρχή, αφού στην ουσία πρόκειται για μια αέναη διαδικασία μέσα από την οποία, αφού ανιχνεύονται τα θετικά αλλά και τα σημεία προς βελτίωση, γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες με στόχο την πρόοδο, τη βελτίωση, την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα.

Συγχαίρω, λοιπόν, τις Οδοντιατρικές Υπηρεσίες γιατί έχουν θεσμοθετήσει τη διαδικασία αυτή και κάθε χρόνο μας παρουσιάζουν τα πεπραγμένα τους, αποδεικνύοντας τη μεθοδικότητά τους, την ευελιξία τους, το οργανωτικό πνεύμα και την αποτελεσματική διοίκηση τους, πιστοί στο όραμά τους για προαγωγή της στοματικής υγείας των πολιτών. Με ιδιαίτερο, λοιπόν, ενδιαφέρον αναμένουμε να ακούσουμε το έργο που επιτέλεσαν κατά το 2014.

Ως Υπουργείο Υγείας θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας στην κοινή μας προσπάθεια για προαγωγή της υγείας και για αναδιοργάνωση του συστήματος υγείας της χώρας μας.