20/5/15

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

 
1.   Εργασίες συντήρησης της γέφυρας πάνω από κυκλικό κόμβο Αγ. Φύλας

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού  ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 25/5/2015 μέχρι την Παρασκευή 5/6/2015, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας, από τις 8:30 μέχρι τις 16:00,  η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας της υπέργειας γέφυρας πάνω από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας, του παρακαμπτήριου Λεμεσού, με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό θα είναι κλειστή λόγω εργασιών συντήρησης της γέφυρας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει επίσης για λόγους οδικής ασφάλειας και η λωρίδα εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, από τον κυκλικό κόμβο Πο λεμιδιών και η διακίνηση προς τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται διαμέσου του κυκλικού κόμβου Αγ. Φύλας.

2.  Απομάκρυνση σκυβαλοσακούλλων από φανάρια «Καλησπέρα» μέχρι Σκαρίνου

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και ´Εργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή   22/5/2015 και το Σάββατο 23/5/2015,   μεταξύ των ωρών 6:30- 15:00,   στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού από τα φανάρια «Καλησπέρα»   μέχρι τη Σκαρίνου,   θα εκτελούνται   εργασίες απομάκρυνσης σκυβαλοσακούλλων   από την κεντρική νησίδα του αυτοκινητοδρόμου.

Κατά τη διάρκεια  εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά   λωρίδα (ταχείας) κυκλοφορίας    σε μήκος   200μ.  περίπου, με κατεύθυνση   προς Λεμεσό  και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα (βραδείας)    κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων ´Εργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
_______________
20 Μαΐου, 2015