27/3/15

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων Υπουργού Άμυνας

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων Υπουργού Άμυνας

  Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

                 11:00 π.μ. Θα τελέσει τα αποκαλυπτήρια των προτομών των ηρώων του χωριού Πολιτικού, στην εκδήλωση αποκαλυπτηρίων που οργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Πολιτικού.
               05:00 μ.μ. Θα παρευρεθεί στην 12η Παγκύπρια Έκθεση και Διαγωνισμό Στατικού Μοντελισμού. Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Άμυνας, θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο Cultura Atrium (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) στη Λευκωσία.
               08:00 μ.μ. Θα παρευρεθεί στην εκδήλωση στα πλαίσια της παγκόσμιας δράσης για την «Ώρα της Γης» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο.

       Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015
               08:30 π.μ. Θα εκφωνήσει επιμνημόσυνο λόγο στο μνημόσυνο των πεσόντων των σωματείων «Μάτσης Δικώμου» και «Ηρακλής Γερολάκκου» στην εκκλησία Αγίου Σπυρίδωνα Συν. Στρόβολος ΙΙ, στον Στρόβολο.
               11:00 π.μ. Θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην δεντροφύτευση εις μνήμη των πεσόντων της περιοχής Ακροπόλεως και Δασουπόλεως κατά την τουρκική εισβολή του 1974 και κατά τη διάρκεια των γεγονότων του 1963-64. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Άμυνας.
               Η δεντροφύτευση θα γίνει σε χώρο στην οδό Λασηθίου πίσω από το Ιατρικό Κέντρο «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ» στη Δασούπολη.

      Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015
               10:00 π.μ. Θα παρευρεθεί στην αιμοδοσία εις μνήμη του τέως Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου στο στρατόπεδο Ηλία Παπακυριακού στην Αθαλάσσα. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Υπουργείο Άμυνας.
               12:00 π.μ. Θα συνοδεύσει την Α.Ε. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο σε επίσκεψη του στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.
               04:30 μ.μ. Θα παρευρεθεί στην τελετή αναγόρευσης της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου.
               06:30 μ.μ. Θα παρευρεθεί στην ειδική συνεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων με την ευκαιρία της επίσκεψης της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Γραφείο Τύπου, 27 Μαρτίου 2015