24/3/15

Συνάντηση ΠΣΣΕ με τον Πρεσβευτή Εθελοντισμού Ανδρέα Καννάουρο



Συνάντηση ΠΣΣΕ με τον Πρεσβευτή Εθελοντισμού Ανδρέα Καννάουρο

Συνέχεια των επαφών του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) με τους Πρεσβευτές Εθελοντισμού που ανακήρυξε για το 2015, εκπρόσωποι του ΠΣΣΕ είχαν συνάντηση με το βετεράνο δημοσιογράφο Ανδρέα Καννάουρο όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν την προώθηση του εθελοντισμού στην Κύπρο και προγραμμάτισαν τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή/συμβολή του κ. Καννάουρου.   Ο κ. Καννάουρος επαναβεβαίωσε τη δέσμευση του ότι θα δώσει από το δικό του χώρο και έπαλξη, αγώνα ενίσχυσης και ανάπτυξης του εθελοντισμού. 

Οι συναντήσεις με τους 8 Πρεσβευτές Εθελοντισμού για το 2015* θα ολοκληρωθούν εντός του μήνα ώστε να προγραμματιστούν όλες οι δραστηριότητες που θα υλοποιήσει το ΠΣΣΕ με τους πρεσβευτές εντός του 2015. Περισσότερες πληροφορίες με τα μηνύματα των πρεσβευτών για τον εθελοντισμό, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΠΣΣΕ: http://www.volunteerism-cc.org.cy/ambassadors_Volunteers


*Οι Πρεσβευτές Εθελοντισμού για το 2015 είναι:  η πρώτη κυρία Άντρη Αναστασιάδου, η πρώην Υπουργός και λογοτέχνης Κλαίρη Αγγελίδου, η πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην πρόεδρος του ΠΣΣΕ Ανδρούλα Βασιλείου, ο ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης, η παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελεντρίτου, ο βετεράνος δημοσιογράφος Ανδρέας  Καννάουρος, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Τσιάκκας και ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Μιχάλης Χ’’Μιχαήλ.

                                                                           
Διοικούσα Επιτροπή  
Παγκύπριο Συντονιστικό  Συμβούλιο Εθελοντισμού