27/10/14

Παροχή Υπηρεσιών του Τμήματος Οδικών Μεταφορών από επιλεγμένα Ταχυδρομικά Γραφεία

Παροχή Υπηρεσιών του Τμήματος Οδικών Μεταφορών
από επιλεγμένα Ταχυδρομικά Γραφεία


Το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό ότι σε συνεργασία με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ), θα παρέχει από τα τέσσερα Επαρχιακά Ταχυδρομικά Γραφεία, Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου τις ακόλουθες υπηρεσίες:

1. Μεταβιβάσεις ιδιοκτησίας οχημάτων
2. Ακινητοποιήσεις οχημάτων
3. Έκδοση Αδειών Κυκλοφορίας Οχημάτων
4. Έκδοση/επανέκδοση/αντικατάσταση άδειας οδήγησης

Η απόφαση για παροχή των υπό αναφορά υπηρεσιών λήφθηκε στα πλαίσια του στρατηγικού στόχου του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών για επέκταση των δραστηριοτήτων του, σε συνάρτηση και με τη γενικότερη κυβερνητική πολιτική για βελτίωση της ποιότητας των δημόσιων υπηρεσιών που προσφέρονται στους πολίτες και στις επιχειρήσεις. Ως εκ τούτου, προστίθεται η δυνατότητα πρόσβασης όλων των πολιτών σε νέα σημεία εξυπηρέτησης, πέραν των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη και του ΤΟΜ, όπου θα συνεχίσουν να παρέχονται οι εν λόγω υπηρεσίες.

Η παροχή υπηρεσιών ΤΟΜ στα Επαρχιακά Ταχυδρομικά Γραφεία, που αναφέρονται πιο κάτω, θα αρχίσει από τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014:

(α) Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Λευκωσίας
Προδρόμου 100, 2063 Στρόβολος

(β) Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Λεμεσού
16ης Ιουνίου 1943 3, 3022 Λεμεσός
(γ) Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Λάρνακας
Πλατεία Βασιλέως Παύλου, 6023 Λάρνακα

(δ) Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Πάφου
Αριστοτέλη Σάββα 23, 8025 Πάφος

Το ωράριο εξυπηρέτησης κοινού στα υπό αναφορά Γραφεία θα είναι συνεχόμενο, από τις 8 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ., Δευτέρα με Παρασκευή. Σχετικές πληροφορίες, θα παρέχονται κατά τις ίδιες ώρες και μέρες από τον παγκύπριο αριθμό του Τηλεφωνικού Κέντρου του Τμήματος Οδικών Μεταφορών 22807000 καθώς και από την ιστοσελίδα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών http://www.mcw.gov.cy/mcw/rtd/rtd.nsf και του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών www.cypruspost.gov.cy .

-----------------------

27/10/2014