14/10/14

Πρόγραμμα Διευθυντικής Ανάπτυξης για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) από το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ)

  
                                                                                    
Πρόγραμμα Διευθυντικής Ανάπτυξης για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) από το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ)




Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μέσω του ΚΕΠΑ, ανακοινώνει τη διοργάνωση διήμερου προγράμματος διευθυντικής ανάπτυξης με τίτλο “Χάραξη και Υλοποίηση Στρατηγικών Ανάπτυξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων”.

Το πρόγραμμα, το οποίο θα παρουσιάσει εξ ολοκλήρου ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Σύμβουλος Επιχειρήσεων Δρ. Αναστάσιος Βασιλειάδης, σχεδιάστηκε για να: προωθήσει την ανταγωνιστικότητα των ΜΜΕ, βοηθήσει τους επιχειρηματίες και εργαζομένους στις ΜΜΕ να αναπτύξουν επιχειρηματικό πνεύμα, προωθήσει καινοτόμες πρακτικές ενίσχυσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας και στηρίξει και ενθαρρύνει ενέργειες ανάπτυξης και βελτίωσης της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Ιδιοκτήτες, Διευθυντικά στελέχη και εργαζόμενους σε ΜΜΕ και έχει εγκριθεί για επιχορήγηση από την ΑνΑΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22806130/113.  Οι πληροφορίες έχουν, επίσης, αναρτηθεί στο σύνδεσμο http://goo.gl/F0gwn0 .


7 Οκτωβρίου 2014