25/6/14

Ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου

Ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος δήλωσε στους δημοσιογράφους τα ακόλουθα: «Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρία αποφάσισε να διορίσει νέο Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς τον αντιστράτηγο Γεώργιο Μπασιακούλη για περίοδο δύο ετών και η ημερομηνία κατά την οποία θα αναλάβει τα καθήκοντά του θα αποφασιστεί από τον Υπουργό Άμυνας.

Επίσης, το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση για εξουσιοδότηση στον Διευθυντή του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών να παρέχει υπηρεσίες από τα ταχυδρομικά γραφεία, όπως είναι οι μεταβιβάσεις ιδιοκτησίας οχημάτων, ακινητοποιήσεις οχημάτων, εκδόσεις αδειών κυκλοφορίας οχημάτων, εκδόσεις, επανεκδόσεις, αντικαταστάσεις και μετατροπές αδειών οδήγησης και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία κρίνει ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων. Η απόφαση αυτή έχει ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών».