23/6/14

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης πήρε σήμερα στις 10.30 το πρωί εξιτήριο από το Αρεταίειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από το περασμένο Σάββατο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.


Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους εξερχόμενος του Νοσοκομείου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαντώντας σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ταλαιπωρήθηκε για αρκετές μέρες είπε: «Στην κλινική δεν ήταν ταλαιπωρία, ήταν αντιμετώπιση της ταλαιπωρίας και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον θεράποντα ιατρό μου Σάββα Καδή, όπως και την ομάδα του, ενώ την ίδια ώρα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι έδειξαν ενδιαφέρον.

Οφείλω να πω ότι αισθάνομαι σημαντικά καλύτερα από ό,τι όταν εισήχθηκα στην κλινική, ήταν μια ταλαιπωρία, ευτυχώς, περαστική».

Σε ερώτηση αν θα ξεκουραστεί για δυο-τρεις μέρες απάντησε: «θα προσπαθήσω».

Ερωτηθείς πού θα μεταβεί μετά το Αρεταίειο Νοσοκομείο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κληθείς να πει κατά πόσο θα μεταβεί στις Βρυξέλλες την Τετάρτη, όπου την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε: «Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο διότι είναι σημαντική η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Για σήμερα και αύριο όμως έχω ακυρώσει τις συναντήσεις μου για να ξεκουραστώ».