2/6/14

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη

Τρίτη, 3/6/2014

9.00 π.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό στην 8η Συνεδρία της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Υπουργείου Οικονομικών.
Τετάρτη, 4/6/2014
6.30 μ.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης με θέμα «Βιοκαλλιέργειες και Διατροφογενετική», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ακροπόλεως, στη Λευκωσία.
Πέμπτη, 5/6/2014
9.00 π.μ. Θα έχει συνάντηση με την Επίτροπο Περιβάλλοντος κα Ιωάννα Παναγιώτου, στο Υπουργείο Γεωργίας. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.
11.15 π.μ. Θα μιλήσει στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία έχει θέμα «Η περιβαλλοντική πολιτική και το περιβαλλοντικό κεκτημένο 10 χρόνια μετά την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ», και θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, στη Λευκωσία.
7.30 μ.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας στην εκδήλωση για τα Ετήσια Περιβαλλοντικά Βραβεία 2014, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Δημοσιογραφική Εστία, στη Λευκωσία.
Παρασκευή, 6/6/2014
9.00 π.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση με θέμα «Πράσινη Φορολογική Μεταρρύθμιση σε καιρούς οικονομικής κρίσης: ποιες είναι οι προοπτικές;», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Λευκωσία.
8.00 μ.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό στον παγκύπριο χορό του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Miramare, στη Λεμεσό.

-----------------