15/5/14

Παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Ιωάννας Παναγιώτου σε προσεχείς περιβαλλοντικές εκδηλώσεις

Παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Ιωάννας Παναγιώτου
σε προσεχείς περιβαλλοντικές εκδηλώσεις


Το Σάββατο 17 Μαΐου το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος θα συμμετέχει στο 4ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης της Green Dot Κύπρου από τις 9 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ., στο Πάρκο της Ακρόπολης στον Στρόβολο.

Στο περίπτερο του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος θα διανέμεται Εγχειρίδιο καλλιεργητικών τεχνικών για τη δημιουργία βιολογικού λαχανόκηπου και ενημερωτικό υλικό για την κομποστοποίηση, τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, τη δημιουργία κήπων με κάκτους και παχύφυτα κ.ά.

Την Κυριακή 18 Μαΐου, στις 12 μ., η Επίτροπος Περιβάλλοντος θα τελέσει τα εγκαίνια της 7ης Ετήσιας Έκθεση Κάκτων και Άλλων Παχυφύτων, που τελεί υπό την αιγίδα της, στο Πάρκο της Ακρόπολης.

Στις 5 μ.μ. η κα Παναγιώτου θα απευθύνει χαιρετισμό στο 8ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Ανθρωπιάς του ASTRA 92.8, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο της Ακρόπολης σε συνεργασία με την Επίτροπο Περιβάλλοντος και τον Δήμο Στροβόλου.

Στις 6 μ.μ. η Επίτροπος Περιβάλλοντος θα παραστεί στην έναρξη του 6ου Οικολογικού Φεστιβάλ Λακατάμιας, στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου (δίπλα από το γήπεδο του Θ.Ο.Ι. Λακατάμιας).
----------------------
15/5/2014