31/3/14

Στην τελική ευθεία για την εκστρατεία «Let’s do it Cyprus!» μπαίνει το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος



Το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι έχει μπει στην τελική ευθεία για την εκστρατεία «Let’s do it Cyprus! - Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα» που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απρίλιου 2014.


Το Lets do it Cyprus! είναι μέρος της εκστρατείας «Let’s do it World!», μίας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια. Είναι το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα και η μεγαλύτερη κίνηση πολιτών που έχει οργανωθεί ποτέ στον κόσμο. Σήμερα στο «Let’s do it World!» συμμετέχουν πέραν των 100 χωρών, ανάμεσά τους και η Κύπρος.

Η συμμετοχή της Πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των οργανωμένων φορέων, των εθελοντικών οργανώσεων και του κοινού είναι κομβική, αφού ουσιαστικά η επιτυχία της εκστρατείας στηρίζεται στον εθελοντισμό και στην αγάπη όλων μας για το περιβάλλον και την Κύπρο. Μέχρι στιγμής στην Κύπρο έχουν δηλώσει συμμετοχή 6500 εθελοντές.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να το πράξουν μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι τηλεφωνικά στο 70009055.

Σημείο επίσημης έναρξης της εκστρατείας θα είναι το εκκλησάκι των Δεκατριών Οσιομαρτύρων και Ομολογητών, στο Γραμμικό Πάρκο πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο, την Κυριακή 6 Απριλίου, στις 10 π.μ.

Για περαιτέρω πληροφορίες και δήλωση ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο letsdoitcyprus@gmail.com, να επισκέπτονται τη σελίδα της εκστρατείας στο Facebook: https://www.facebook.com/LetsDoItCyprus, ή την ιστοσελίδα: www.ldicyprus.org, καθώς και τηλεφωνικώς στο +357 99262258 / +357 22400190.
------------------