26/3/14

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη



Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη
----------------------------------------------------
Τετάρτη, 26/3/2014

6.00 μ.μ. Θα παραστεί στη διάλεξη με θέμα «The EuroAsia Electrical Interconnector», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton, στη Λευκωσία.
7.00 μ.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού MARLISCO και των εγκαινίων της έκθεσης MARLISCO για τα σκουπίδια στη θάλασσα, που θα πραγματοποιηθούν στο Cine Studio, στη Λευκωσία.
Πέμπτη, 27/3/2014
9.00 π.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό στο διεθνές συνέδριο με θέμα «Προσαρμογή στο κλίμα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία.
12.30 μ.μ. Θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Ελλάδος κ. Γιάννη Μανιάτη, στο ξενοδοχείο Hilton Park. Μετά το πέρας της συνάντησης θα ακολουθήσει δημοσιογραφική διάσκεψη.
Παρασκευή, 28/3/2014
9.00 π.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό στο 3ο Ενεργειακό Συμπόσιο με θέμα «Η Συμβολή της Κύπρου στη Νέα Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Στρατηγική», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Park.
11.00 π.μ. Θα παραστεί στην τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου του εξωκλησίου  των Αγίας Άννης, Ιωακείμ και Ιωσήφ Μνηστήρος στην Αγία Νάπα.
7.30 μμ. Θα απευθύνει χαιρετισμό και θα τελέσει την έναρξη της 4ης ετήσιας βραδιάς έκθεσης και προώθησης του κυπριακού κρασιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δεξιώσεων Λαξιά, στο Παραλίμνι.
---------------------------------