26/3/14

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων



Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων


1.         Εκτέλεση εργασιών στη συμβολή της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ με την οδό  Μεσοποταμίτισσας στη Λακατάμια



Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη, 27 Μαρτίου και την Παρασκευή, 28 Μαρτίου μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. – 5.00 μ.μ., στη συμβολή  της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ με την οδό Μεσοποταμίτισσας στη Λακατάμια, θα εκτελούνται εργασίες για την κατασκευή υπερυψωμένης συμβολής.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μια λωρίδα κυκλοφορίας θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα  κυκλοφορίας η οποία θα ρυθμίζεται από την Αστυνομία.

2.         Εκτέλεση εργασιών  συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο

Το Υπουργείο  Συγκοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη 2 Απριλίου μέχρι την Τετάρτη 9 Απριλίου μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. – 2.00 μ.μ. καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες  συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στο Στρόβολο από τον κυκλικό κόμβο Τσερίου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Αρχαγγέλου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα  κυκλοφορίας, σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.
_______________

26 Μαρτίου 2014