13/3/14

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Η σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου είναι συνδυασμός πολιτικής εμπειρίας, τεχνοκρατικής γνώσης και ικανοτήτων

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Η σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου είναι συνδυασμός πολιτικής εμπειρίας, τεχνοκρατικής γνώσης και ικανοτήτων


Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης κλήθηκε σήμερα από ΜΜΕ να σχολιάσει επικρίσεις αναφορικά με το θέμα του ανασχηματισμού της Κυβέρνησης, και ανέφερε τα ακόλουθα:

«Η επιλογή των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου είναι αποκλειστικό προνόμιο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου είναι συνδυασμός πολιτικής εμπειρίας, τεχνοκρατικής γνώσης και ικανοτήτων που αποδείχθηκαν στην πράξη.

Εξάλλου, η Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη έχει συγκεκριμένο έργο να επιτελέσει που βασίζεται στις εξαγγελίες του προεκλογικού προγράμματος του Προέδρου και σαφέστατα και επί των νέων πραγματικοτήτων και δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα μετά τη σκληρή δοκιμασία της οικονομικής κρίσης.

Ήταν αναμενόμενες οι δηλώσεις εκ μέρους της αντιπολίτευσης, αλλά όλες οι Κυβερνήσεις κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ας αναμένουν, λοιπόν, παρόλο που ήδη ο ένας χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη απέδειξε πως, εκτός του ότι η χώρα διασώθηκε από άτακτη χρεοκοπία, βρίσκεται και στον δρόμο της μεταρρύθμισης και των σημαντικών εκσυγχρονιστικών τομών».

_____________