12/3/14

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου



Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.



Μετά τη λήξη της συνεδρίας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι: «O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης διόρισε σήμερα τον κ. Οδυσσέα Φ. Μιχαηλίδη, Διευθυντής Τμήματος Ελέγχου στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Εργων, στη θέση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας.

Επίσης, διόρισε την κα Ειρένα Γεωργιάδου, Εγκεκριμένη Λογιστή, στη θέση της Επιτρόπου Μεταρρύθμισης για τη Δημόσια Υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διόρισε επίσης την κα Ιωσηφίνα Αντωνίου στη θέση της Επιτρόπου για την Ισότητα. Πρόκειται για επιταγή που υπαγορεύεται από το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διόρισε σήμερα τον κ. Νέστορα Νέστωρος εκπρόσωπο της ελληνοκυπριακής πλευράς στη ΔΕΑ μετά την παραίτηση του κ. Θεόφιλου Θεοφίλου για λόγους υγείας.

Το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε σήμερα την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου Δρα Τούλα Ονουφρίου.

Πρόεδρος της ΔΕΦΑ διορίστηκε η κα Ελένη Βασιλειάδου.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων διορίστηκε η κα Πηνελόπη Αθηνοδώρου Μάντη.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΤ διορίστηκε ο κ. Αγγελος Λοϊζου».
____________________