21/3/14

25 Χρόνια – “Πλοηγεί την Κύπρο Παγκοσμίως”



Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο
Ετήσια Γενική Συνέλευση

28 Μαρτίου 2014



25 Χρόνια – “Πλοηγεί την Κύπρο Παγκοσμίως”


Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο θα πραγματοποιήσει την 25η Ετήσια Γενική Συνέλευση του, την Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014, στο ξενοδοχείο “Four Seasons” στη Λεμεσό. Στη Συνέλευση θα παρευρεθούν αξιωματούχοι της Κυβέρνησης, Βουλευτές, Διπλωμάτες, εκπρόσωποι Επαγγελματικών Οργανισμών και τα Μέλη του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου.

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ιδρύθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1989, και αποτελεί τον επαγγελματικό σύνδεσμο της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κύπρο.  Οι κύριοι στόχοι του Επιμελητηρίου είναι η προώθηση των συμφερόντων της Κυπριακής Ναυτιλίας, η συνεχής αναβάθμιση του κύρους της Κυπριακής Σημαίας και, ταυτόχρονα, η προάσπιση των συμφερόντων των Ναυτιλιακών Εταιρειών-Μελών του, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό.  Σήμερα, κατατάσσεται ως ένας από τους μεγαλύτερους εθνικούς Ναυτιλιακούς οργανισμούς στον κόσμο και αναμφίβολα, “Πλοηγεί την Κύπρο Παγκοσμίως”.

Με την ευκαιρία της επιτυχούς συμπλήρωσης φέτος, 25 χρόνων από τη δημιουργία του Επιμελητηρίου, τη Συνέλευση θα προσφωνήσουν o Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, κ. Μάριος Δημητριάδης. Ο κ. Νίκος Νικολαΐδης εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, και ο Πρόεδρος του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, Capt. Eugen Adami.

Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης θα προβληθεί το πολυσχιδές έργο του Επιμελητηρίου και η σημαντική συνεισφορά της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κυπριακή Οικονομία και Κοινωνία και θα γίνει επίσης εκτενής αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις και στα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την Κυπριακή Ναυτιλία.