10/1/14

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων



 

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι στις 20 και 21 Ιανουαρίου, μεταξύ των ωρών 9 π.μ. και 1 μ.μ. θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου Πάφου - Λεμεσού και Λεμεσού - Πάφου από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών. 

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών στις 20 Ιανουαρίου η σήραγγα με κατεύθυνση προς Λεμεσό θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση από Πάφο προς Λεμεσό, πριν τη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. 

Αντίστοιχα, στις 21 Ιανουαρίου, η σήραγγα με κατεύθυνση προς Πάφο θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Πάφο, πριν τη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. 

          2. Κατασκευή αποχετευτικού συστήματος στο χωριό Μέσανα της Πάφου
                                                                               
Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι κατά την περίοδο 13 – 31 Ιανουαρίου, συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατοκύριακων, τμήμα του δρόμου Νικόκλεια – Φιλούσα εντός του χωριού Μέσανα, μήκους 4χλμ. περίπου, θα είναι κλειστό λόγω κατασκευής αποχετευτικού συστήματος από την Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου.  H τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω προσωρινής παράκαμψης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

_____________


10 Ιανουαρίου, 2014