5/8/13

11 π.μ. Θα μιλήσει στη δημοσιογραφική διάσκεψη που διοργανώνεται από τον Όμιλο Εταιρειών «Χαράλαμπος Πηλακούτας», στους εκθεσιακούς χώρους της BMW στα Λατσιά. Η διάσκεψη γίνεται με την ευκαιρία της επιτυχημένης ολοκλήρωσης σεμιναρίων «ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» σε Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, που διεξήχθηκαν με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων εθνοφρουρών στην ασφάλεια κατά την οδήγηση μηχανοκίνητων μέσων. Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από τον όμιλο Πηλακούτα και το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας Κύπρου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας.

Δραστηριότητα του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Τρίτη, 06/08/2013


11 π.μ. Θα μιλήσει στη δημοσιογραφική διάσκεψη που διοργανώνεται από τον Όμιλο Εταιρειών «Χαράλαμπος Πηλακούτας», στους εκθεσιακούς χώρους της BMW στα Λατσιά.
Η διάσκεψη γίνεται με την ευκαιρία της επιτυχημένης ολοκλήρωσης σεμιναρίων «ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» σε Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, που διεξήχθηκαν με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων εθνοφρουρών στην ασφάλεια κατά την οδήγηση μηχανοκίνητων μέσων.
             Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από τον όμιλο Πηλακούτα και το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας Κύπρου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας.