5/12/13

ΟΔ.Υ.ΚΙ: OΔΗΓΟΙ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Παρουσίαση ερευνητικών αποτελεσμάτων του Έργου






Το Tμήμα Νομικής του Πανεπιστήμιου Κύπρου σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας Κύπρου, τη GrantXpert Consulting και τη Σχολή Οδηγών Χάλκος  σας προσκαλούν στην παρουσίαση των ερευνητικών αποτελεσμάτων του Έργου «ΟΔ.Υ.ΚΙ: Η ολιστική προσέγγιση του προβλήματος της αναποτελεσματικής αντιμετώπισης του φαινομένου των οδικών ατυχημάτων στην Κύπρο και εισηγήσεις για διορθωτικά μέτρα πολιτικής».



Πρόκειται για έρευνα που διεξήχθη από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου με χρηματοδότηση του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας και επιστημονικό υπεύθυνο τον Πρόεδρο του Τμήματος, Καθηγητή Ανδρέα Καπαρδή.  

Το πρωτοποριακό αυτό έργο είχε ως στόχο να αξιολογήσει τα υφιστάμενα μέτρα σε σχέση με την οδική ασφάλεια και να διερευνήσει τους λόγους αναποτελεσματικότητάς τους, ώστε να προταθούν νέοι τρόποι αντιμετώπισης του σοβαρού προβλήματος των τροχαίων συγκρούσεων.

Oι αξιότιμοι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και Συγκοινωνιών και Έργων θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης:

Ημερομηνία: 10 Δεκεμβρίου 2013

Ώρα: 18:00-20:00


Χώρος εκδήλωσης: Αίθουσα B211, Κτίριο ΧΩΔ02, Πανεπιστημιούπολη, Πανεπιστήμιο Κύπρου

Με το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει cocktail. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.



Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία Έλενα Στυλιανού στο 22669266 ή μέσω email (admin@grantxpert.eu) το αργότερο μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2013.