4/12/13

Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου



 

Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου


Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013


01.30 μ.μ.  Θα συμμετάσχει στη Δημόσια Διαβούλευση στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης της Ελεγκτικής Υπηρεσίας (Δεληγιώργη 6, Λευκωσία).

                 Το θέμα της Διαβούλευσης θα είναι «Ναρκωτικά και Λοιπές Εξαρτησιογόνες Ουσίες στην Εθνική Φρουρά» κατά την οποία θα μετάσχουν εθελοντικά στρατιώτες, γονείς και στελέχη της Εθνικής Φρουράς, από όλες τις επαρχίες. Θα συμμετάσχουν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας κ. Χρηστός Μαληκκίδης,   ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης, εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου, καθώς και επιστημονικός συντονιστής του Συμβουλευτικού Κέντρου «ΠΕΡΣΕΑΣ».

Η Δημόσια Διαβούλευση διεξάγεται στο πλαίσιο της πολιτικής του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη για την ενθάρρυνση της συμμετοχικής δημοκρατίας και της ενεργού συμμετοχής του πολίτη στη χάραξη πολιτικών, και ειδικότερα των νέων, και κατόπιν εισήγησης του Γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013


10.00 π.μ.  Θα παραστεί, στους επίσημους εορτασμούς του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, Αγίου Νικολάου, στη Ναυτική Βάση «ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ», στο Μ