7/11/13

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας
κ. Νίκου Αναστασιάδη
Παρασκευή, 8/11/2013


10 π.μ. Θα δεχθεί τον Επίτροπο της ΕΕ αρμόδιο για θέματα Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών κ. Michel Barnier, συνοδευόμενο από τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο κ. Γεώργιο Μαρκοπουλιώτη και τον Επικεφαλής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

11 π.μ. Θα δεχθεί τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών κ. Κώστα Πετρίδη, συνοδευόμενο από τον Βοηθό Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών κ. Χρίστο Μαυροκορδάτο, για την επίδοση της Ετήσιας Έκθεσης του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών για το 2012.

11.30 π.μ. Θα δεχθεί τον Υπουργό Ενέργειας και Υδάτων του Λιβάνου κ. Gebran Bassil και τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Λακκοτρύπη.

12 μ. Θα δεχθεί τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Werner Hοyer και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη.

7 μ.μ. Θα τελέσει τα εγκαίνια του Κέντρου Ημέρας Ενηλίκων «Παναγία Παντάνασσα» του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, στη Λεμεσό (οδός Λευκωσίας 12, κοντά στο παλιό νοσοκομείο).

______________

7 Νοεμβρίου 2013