25/11/13

Εγκαίνια του Νέου Περιφερειακού Ταχυδρομικού Γραφείου στον Ύψωνα






Πραγματοποιήθηκαν, στις 23 Νοεμβρίου 2013,  από τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσο Μητσόπουλο, στην παρουσία του Δημάρχου Ύψωνα κ. Άριστου Αριστείδου, του Αν. Διευθυντή των Κυπριακών Ταχυδρομείων κ. Ανδρέα Γρηγορίου, φίλων, συνεργατών και προσωπικού των Κυπριακών Ταχυδρομείων, τα εγκαίνια του Νέου Περιφεριακού Ταχυδρομικού Γραφείου Ύψωνα.



Στο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσόπουλος ανέφερε ότι στρατηγικός στόχος της Κυβέρνησης είναι η διασφάλιση της καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας με υψηλή ποιότητα και προσιτά τέλη σε όλη τη Δημοκρατία, μέσω ενός κατάλληλου οργανωτικού και ρυθμιστικού πλαισίου, με παράλληλη στήριξη του κράτους και της πολιτείας.

Στο δικό του χαιρετισμό, ο Αν. Διευθυντή των Κυπριακών Ταχυδρομείων κ. Ανδρέας Γρηγορίου, επισήμανε ότι μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά ο τόπος μας, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, θα συνεχίσουν να εργάζονται με ζήλο, έτσι ώστε να εξακολουθήσουν να διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Το νέο Ταχυδρομικό Γραφείο, που στεγάζεται σε ένα νέο και λειτουργικό κτήριο στην οδό Αγίου Σιλά 41, 4183 Ύψωνα (τηλ. 25395240), έχει επιλεγεί με στόχο την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Ύψωνα αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Λεμεσού.

Στο νέο Ταχυδρομικό Γραφείο παρέχεται όλο το φάσμα των ταχυδρομικών υπηρεσιών καθώς και υπηρεσία μεταφορά χρημάτων μέσω της MoneyGram. Πρόσθετα, διατίθενται προς ενοικίαση Ιδιωτικές Ταχυδρομικές Θυρίδες.

---------------------
25/11/2013