12/11/13

Ολλανδούς Ταξιδιωτικούς Πράκτορες φιλοξένησε ο ΚΟΤ





Ολλανδούς Ταξιδιωτικούς Πράκτορες φιλοξένησε πρόσφατα ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, σε μια περίοδο εκτός περιόδου τουριστικής αιχμής, με σκοπό να ενημερωθούν για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, το τουριστικό προϊόν και τη μοναδική τουριστική εμπειρία που προσφέρει η Κύπρος οποιαδήποτε εποχή.


Το πρόγραμμα φιλοξενίας περιλάμβανε εκδρομές σε διάφορα μέρη της Κύπρου για να γνωρίσουν οι φιλοξενούμενοι του ΚΟΤ τη μεγάλη ποικιλία και ποιότητα που προσφέρει η Κύπρος μέσα σε ένα σχετικά μικρό γεωγραφικό χώρο. Ανάμεσα σε άλλα μέρη, οι Ταξιδιωτικοί Πράκτορες επισκέφθηκαν και το χωρίο Βάσα Κοιλανίου όπου βίωσαν την εμπειρία της διαβίωσης σε ένα μικρό, γραφικό Κυπριακό χωριό.
Οι φιλοξενούμενοι του ΚΟΤ έμειναν κατενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία, τις καιρικές συνθήκες και γενικότερα τη συνολική τουριστική εμπειρία που προσφέρει η Κύπρος.
Η φιλοξενία οργανωτών ταξιδίων, ξένων δημοσιογράφων και ταξιδιωτικών  πρακτόρων αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιεί ο ΚΟΤ για να πετύχει τη δυναμική προβολή της Κύπρου στο εξωτερικό.