28/8/13

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά τη συνάντησή του με μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ 28/08/2013

«Η άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής δεν είναι μονομερής υπόθεση του ενός, αλλά όλων των συμμετεχόντων στην Κυβέρνηση», είπε χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.


Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντησή του με μέλη του εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, στην Προεδρική Κατοικία στο Τρόοδος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε: «Ήταν μια ιδιαίτερα παραγωγική συνάντηση στο πλαίσιο της άσκησης της κυβερνητικής πολιτικής που δεν είναι βεβαίως μια μονομερής υπόθεση του ενός, αλλά όλων των συμμετεχόντων στην Κυβέρνηση.

Εν όψει της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου και εν όψει των πολλών προβλημάτων που ο τόπος αντιμετωπίζει κρίθηκε ότι θα έπρεπε κάποια στιγμή να αρχίσουν οι τακτικότατες επαφές μεταξύ μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε όχι απλώς κοινές πολιτικές, αλλά πολιτικές οι οποίες να είναι κατά το δυνατό ωφέλιμες για το λαό.

Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου για τη μέχρι σήμερα συνεργασία αλλά και για το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των στελεχών των συνεργαζόμενων κομμάτων».