22/7/13

Ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου κατέθεσε στεφάνια στα Μνημεία Πεσόντων στην Κύπρο, στο Άλσος Στρατού και στην πλατεία Μαδρίτης 22.07.2013


Ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φώτης Φωτίου, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ της Ελλάδας, Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης και τιμής για τις μαύρες επετείους του Ιουλίου 1974, που διοργάνωσαν η Ένωση  Κυπρίων  Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.), σε  συνεργασία  με την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων  Ελλάδας  (Ο.Κ.Ο.Ε.) και την Κυπριακή Πρεσβεία, κατέθεσε σήμερα στεφάνι στο Μνημείο Ελλήνων Πεσόντων στην Κύπρο, στο Άλσος Στρατού.


Στεφάνια κατέθεσαν, επίσης, εκ μέρους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος,  ο κ. Λοϊζος Λοΐζος, αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΚΟΕ), ο κ. Δημήτρης Στεφανίδης γενικός γραμματέας της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδας (ΕΚΕ) ο κ. Κωνσταντίνος Ανεμάς, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Συγγενών Αγνοουμένων Κύπρου και η κ. Ρούλα Κατούντα, εκ μέρους του Συλλόγου «Κομάντος 74».
Στη συνέχεια τελέστηκε τρισάγιο στη Στήλη Πεσόντων κατά την εισβολή στην Κύπρο, στην πλατεία Μαδρίτης όπου κατέθεσαν στεφάνια ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φώτης Φωτίου  και οι κ.κ. Γιώργος Μιχαηλίδης και Γρηγόρης Κουνναμάς, εκ μέρους της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΚΟΕ) και της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδας (ΕΚΕ) .