7/6/13

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων είχε συνάντηση με την ηγεσία του ΕΤΕΚ 07/06/2013

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα. Ζέτα Αιμιλιανίδου είχε σήμερα συνάντηση με την ηγεσία του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ).

Σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση, η κα Υπουργός τόνισε ότι γίνεται μια μεθοδική και συντονισμένη προσπάθεια υλοποίησης της πολιτικής του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ώστε, μέσα από τα σχέδια που εξαγγέλθηκαν για άμβλυνση της ανεργίας, να γίνει κατορθωτή η απόκτηση εργασιακής πείρας και πρακτικής εξάσκησης από όσους ενδιαφέρονται και μπορούν να γίνουν μέλη του ΕΤΕΚ.

Η κα Αιμιλιανίδου πρόσθεσε πως συζητήθηκαν και αρκετά θέματα που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω συνεργασία με το ΕΤΕΚ πάνω σε κοινούς στόχους και θα συμβάλουν στην από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων, που σήμερα ταλανίζουν την οικονομία και τον τόπο.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΕΤΕΚ κ. Στέλιος Αχνιώτης, είπε ότι υπήρξε μια πολύ ουσιαστική και παραγωγική συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας. Τόνισε ότι οι προκλήσεις και τα προβλήματα είναι ενώπιον μας και υπογράμμισε πως, με θετικό πνεύμα, καλή θέληση και φαντασία μπορούν να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά.